Sinds 2015

Over ons

De lessen bij Bonnevits Boxing worden verzorgd door kickbokstrainer & bootcampinstructeur Nathan Bonnevits. Nathan is geboren in 1984 en staat inmiddels met 30 jaar vechtsportervaring voor de groep. 

Over nathan

Mijn Naam is Nathan Bonnevits en ik verzorg als hoofdtrainer de kickbokslessen bij Bonnevits Boxing. Inmiddels heb ik 30 jaar ervaring in de vechtsportwereld. Op 7 jarige leeftijd ben ik voor het eerst begonnen met Judo bij Sportschool Roel van Ravens in Rotterdam. Met name de competitie bij de jaarlijkse judowedstrijden maakte iets ongekends in mij los.

Na tweemaal de schoolkampioenschappen gewonnen te hebben wilde ik toch “meer” in de vechtsport en ben ik op 11 jarige leeftijd gestart met kickboksen bij Cees Jansen in Rotterdam Ommoord. Hier sloeg de vonk voor mij echt over; vanaf dit moment is de passie voor de sport alleen maar gegroeid en ben ik nooit meer gestopt met trainen. Van diverse sportscholen in Zeeland ben ik uiteindelijk overgestapt naar Vosgym in Rotterdam. Kickboksen betekent voor mij het beste uit jezelf halen!

Tijdens het lesgeven geloof ik dat je vooral leert door te bewegen en niet door te praten. Passie moet je aan blijven wakkeren. Trainen doe je met respect voor elkaar en vooral met veel plezier!

Er wordt tijdens de lessen rekening gehouden met je niveau, zodat je op een veilige manier het beste uit jezelf kan halen!

Work

Contact

Openingstijden

Maandag: 20:00- 21:30 uur

Donderdag: 20:30 – 22:00 uur