fitter & Sterker

Bokslessen

voor beginners

Iedereen start ergens met kickboksen én daar houden we rekening mee. Op eigen tempo en niveau kun je deelnemen aan de les, zodat jij progressie kunt maken. Wij leren jou op technische wijze de ‘sweet science’ achter het boksen.

 

 

lesverloop

Het is belangrijk dat je lichaam goed warm is voor het boksen en daarom beginnen we eerst met een warming-up in de vorm van een circuit of touwtje springen.  Wanneer de spieren los zijn, beginnen we met de boks technieken uit te voeren. De instructies en oefeningen worden uitgelegd door Nathan. Na de training doen we een cooling down, waarbij we de intensiteit afremmen en de rust bewaren.

prijzen

Vind jij het boksen leuk en wil je het blijven doen? Dan kun je een abonnement afsluiten of een strippenkaart aanvragen bij Nathan.

1 keer per week: € 16,50
2 keer per week: € 28,00
Strippenkaart: 10 rittenkaart is € 50,-

 

Waarom kickboksen?

Tijdens het kickboksen train je niet alleen je conditie, explosiviteit en kracht van je spieren, maar je traint vooral ook je zelfvertrouwen, discipline, incasseringsvermogen en doorzettingsvermogen. Bovendien is het kickboksen bij Bonnevits Boxing een veilige en gezellige omgeving waar jij je op fysiek, evenals sociaal, kunt ontwikkelen.

zelfvertrouwen

Kickboksen geeft een boost aan je zelfvertrouwen. Je oefent met gevechtssituaties, leert je grenzen kennen en ontdekt waartoe je lichaam in staat is. Boksen geeft je controle over je eigen lichaam waardoor je weet wat je moet doen áls er iets gebeurt.

energie

Plof je na een lange werkdag het liefst op de bank met een filmpje? Dan ben je vast niet de enige. Maar ook om dit futloze gevoel tegen te gaan is boksen het perfecte middel. Je lichaam wordt tijdens boksen tot het uiterste gedreven en maximaal uitgedaagd. Het gevolg hiervan is dat je bloedsomloop wordt gestimuleerd en zuurstof naar je hersenen gaat wat weer zorgt voor meer informatie. Dus ligt er nog werk op je te wachten? Ga boksen, je zult zien dat je daarna een stuk productiever bent!

 fitter

Door de trap en stoot technieken zal je al gauw merken dat je lichaam fit en sterk wordt. Je verbranding gaat omhoog en je kilo’s vet vliegen eraf. Dus wil je graag wat kilo’s afvallen ga dan zeker boksen! Door de hoge intensiteit verbrand je enorm veel calorieën, tot wel 830 per uur (afhankelijk van snelheid, lengte, gewicht etc.).

kom een keertje kijken